laga

Idag:
efter att det brast lite igår och liksom allt rann ur mig (nästan i alla fall) blev det så att jag fick ta till drastiska åtgärder. För det finns åtgärder när man går sönder, det gör det. 
Man kan till exempel prata om det med någon vilket är det tråkkigaste rådet som finns men det är ju sant och det vet alla. Och har man ingen att prata med kan man skriva om det, liksom diskutera med sig själv. Det brukar jag göra. Sen när man fått ur det får man gärna sova lite här och var, för det kan vara ansträngande med känslostorm. Sen kan man också stänga av mobilen för att liksom distansiera sig själv litegrann från allt. Försöka samla ihop det där splittrade tillståndet som brukar infinna sig med en mobil i närheten. Och sen, när man liksom inte pallar vara ledsen mer, då kan man baka piroger istället. Cykla i ilfart till närmsta affär och handla vad som saknas och sen ba köra så hårt och all in och strunta i alla försiktighetsåtgärder som förkläde osv och bli supermjölig och skitig och fettig. Man kan ta tid på sig, vara snabb. Stöka till eller vara otroligt ordningssam. Och när man är klar, då äter man om man vill det eller bjuder om man vill det. Sen kan man bli lite rastlös. Då kan man ta en liten gråtpaus alternativt sovpaus och sen kan man göra något helt annat som att måla om något till exempel. En röd gammal pall till exempel. Som behöver sandpappras först gärna. Det är bra för att få ut aggresioner liksom. Så kan man köra på det samt lyssna på Beyoncé eller dylikt och äta choklad och dricka julmust och bara bara bara koncentrera sig på de blanka fläckarna som måste bort för att man ska kunna måla sen.
 
Men sen kan det hända att man tappar det där försprånget man fått lite genom att logga in på facebook och se att han har skrivit och inte veta vad man ska göra igen, men det gör faktiskt inget. Inte ett skit. För det blir bättre tillslut. Och är det inte bra nu är det bara inte slut än, som någon klok sa en gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0